BAVARSKI HRAST - PRAVI ESTETSKI IZBOR

Kada govorimo o kuhinji, jedan od ključnih elemenata, koji će istaći dizajn Vaše kuhinje, su svakako radne ploče. Odabir prave boje, materijala  i teksture predstavlja odluku koju ne treba olako da donesete – njena uloga je da oslika Vaš način života i da prati ritam Vaše kuhinje.

Primarni faktor koji treba razmotriti je materijal – od prirodnog kamena i drveta, do umetnih kompozita i laminata, materijal koji izaberete za vašu radnu površinu bitno će uticati na to kako Vaša kuhinja funkcioniše. Osobine koje se visoko kotiraju na listi poželjnih osobina su i kvalitet i otpornost, uz lako održavanje. Prava kuhinjska radna površina pomaže vam da napravite predivnu kuhinju sa dovoljno radnog prostora, te radna površina mora izgledati odlično, funkcionisati dobro i biti funkcionalna i elegantna.

Dizajneri, arhitekte i firme za proizvodnju nameštaja konstantno lansiraju nove oblike i materijale, nudeći Vam nebrojeno mnogo izbora, te Vam danas predstavljamo jedan od naših predloga.
Kombinujući praktičnost sa stilskim dizajnom, radna ploča koja nam dolazi iz kompanije Falco, pod nazivom Bavarski hrast (522 FS) predstavlja jedno od naših idealnih idejnih rešenja. Nudeći prirodnu, prigušenu teksturu u tamnoj boji, Vaša kuhinja može dobiti svoj kontrasni element, nudeći Vam nebrojeno mnogo kombinacija. Kako je kuhinjska radna ploča verovatno najvažniji estetski izbor koji ćete morati napraviti prilikom projektovanja Vaše kuhinje, ova kuhinjska ploča je jednostavan, ali efektan odgovor kada je u pitanju stil opremanja – ona svojim dizajnom lako može postati deo modernog, ali i tradicionalnijeg stila.

Unesite karakter i konture u svoj prostor, kreirajući kompaktan dizajn Vaše kuhinje. Uz dašak prirodnog i rustičnog izgleda, uz kontrast i istovremeno održavanje egonomskog i prefinjenog izgleda, Bavarski hrast je svakako pravi izbor u stvaranju izuzetne elegancije, prefinjenog izbora u kuhinjama vrhunskog izgleda i kompozicijama koje su obogaćene ovim “prirodnim” rešenjem.