BETON KAO IZVOR INSPIRACIJE

Svet dizajna enterijera, čini se, svakodnevno donosi inovacije i postavlja nove standarde. Bilo da se radi o nameštaju ili dodacima, današnja atmosfera i raspoloženje u ovom “svetu” nudi neograničene mogućnosti i potpunu slobodu. Svakidašnji materijali poprimaju nove forme i prevazilaze granice konvencionalnog, omogućavajući nam da svoj dom u potpunosti prilagodimo sebi, i stvorimo svoj stil.

Međutim, ukoliko ste u potrazi za unikatnim komadom pri uređenju enterijera, koji će svojim izgledom doprineti jedinstvenosti i uneti industrijski šarm u Vaš dom, pripremite se za ovonedeljni predlog.

Predstavljamo Vam lampe izrađene od betona koje će Vas ostaviti bez daha i oduševiti svojim dizajnom.

Beton je svestrani materijal, primenjen u svakom aspektu modernog života, a nedavna poboljšanja u tehnikama i karakteristikama dovela su do njegove primene pri stvaranju sofisticiranih dela koja svakako doprinose svakom prostoru.

Pre nego što potpuno otpišete betonske lampe kao alternativu tradicionalnije rasvete, uzmite u obzir konkretne teksture i dominatnost, uz istovremenu nenametljivost dizajna. Ukoliko smatrate beton “hladnim” i nekomplementarnim dodatkom u Vašem domu, moraćemo Vas osporiti u ovoj tvrdnji. Naime, u kombinaciji sa drugim materijalima, poput drveta, beton će iskazati svoj potpuni potencijal, poprimajući nove karakteristike, uvek dovodeći do jedinstvenih rezultata. U fuziji toplih materijala i betona, sigurni smo da ćete otkriti skrivenu i nežniju stranu našeg današnjeg aktera priče.

Mnoštvo oblika koje mogu poprimiti pred Vas stavljaju novi izazov, a na Vama je da pronađete idealnu, unoseći stabilnost, otpornost i gradski šarm na najlepši način.

Iako betonske lampe nisu deo našeg asortimana, alternative na pločama obloženim pravim kamenom zasigurno nude širok spektar kreativnih rešenja u enterijeru.