null

CENTAR ZA OBRADU KOJI ISPUNJAVA SVE PROIZVODNE POTREBE

Šta podrazumeva CNC (krivolinijsko) sečenje?

CNC obrada podrazumeva krivolinijsko i 3D sečenje, rezanje, bušenje i oblikovanje pločastih materijala pomoću numerički kontrolisane mašine. Za Vas možemo obrađivati pločaste materijale kao što su šperploča, blažujka, iverica, MDF – medijapan kao i brojne druge.
Dokumenta u CAD formatu idealan su način da nam dostavite svoje projekte i zahteve. Fajlovi sa merama, mogu biti poslati i putem skeniranog crteža. Idealno bi bilo, da u startu izradite i dostavite nam samo grubu skicu koja sadrži sve elemente konačnog crteža (sve otvore i njihove veličine i sl.). Tek prilikom prihvatanja izrade projekta potrebno je dostaviti nam finalne crteže. Ukoliko je reč o komplikovanijem crtežu, poželjno je da se pošalje u nekom od vektorskih ili 3D formata, kako bi se izbegli eventualni nesporazumi.

Mogućnosti CNC mašine

Svojim kupcima nudimo uslugu krivolinijskog rezanja pločastih materijala. Duborez i delimično graviranje takođe su opcije koje nudimo. Numerički upravljane (CNC) mašine otvaraju novi svet mogućnosti za naše kupce. Uz ovaj način obrade, možete pretvoriti svoje snove u stvarnost. Vi dizajnirajte nameštaj po Vašim željama, a mi ćemo ga realizovati na obostrano zadovoljstvo. Radne površine, vrata, police, vitrine, zvučnici, pregrade, ormani, kancelarijski nameštaj, nameštaj za kuću, dekorativne pregrade, ukrasni paneli, rešetke, kalupi, šabloni, 3D reklamni natpisi, igračke, dečiji kreveti. Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete putem elektronske pošte grubu skicu ili CAD crtež i mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti da li je izrada vašeg projekta izvodljiva, kao i okvirnu cenu izrade nameštaja odnosno komada po želji.

null

Sve CNC mašine koje koristimo stižu sa 3D specijalizovanim softverskim programom CAD CAM koji podržava rad bilo koje mašinske obrade zahvaljujući vertikalnim modulima namenjenih konkretnim proizvodnim procesima.

null

Krivolinijsko sečenje bitno se razlikuje od pravlolinijskog. Kao sečivo koristi se glodalo koje se kreće prema napisanom programu. Na ovim mašinama pored krivolinijskog sečenja rade se i “šare” na MDF-u a moguće je i bušiti otvore prema željama i zahtevima kupaca.

BUŠENJE RUPA

Izuzetno precizan rad

Za posebne oblike ili individualne želje vezane za krojenje i proizvodnju zaduženi su stručnjaci. CNC mašine prate najaktuelnije tehnološke trendove, automatizovani procesi garantuju pouzdanu i kvalitetnu izradu svakog komada. Odaberite za sebe pločasti materijal u Tis-u, a mi ćemo ga oblikovati za Vas.

CNC glodanje

Tis nudi CNC obrađene delove nameštaja koji su izrađeni tačno prema Vašim zahtevima. Pojedinačni oblici i čiste linije dostupne su od jedne stavke sve do serijske proizvodnje. Prenos podataka odvija se direktno iz Corpus programa.

CNC bušenje i tiplovanje

Konstrukcijsko bušenje odvija se putem CNC centra za obradu u kojem se mogu obraditi sve stranice krojenog dela. Bušenje rupa, kao i tiplovanje  odvijaju se u jednom radnom postupku. Rupe za tiplove i ekscentre rade se prema prethodno utvrđenoj šemi bušenja. Tiplovi se lepe prilikom umetanja.

Naše usluge

 • Tis obrađuje sve uobičajene proizvode pločastog materijala.
 • Glodanje ukošenih rubova, radijusa, žljebova
 • Delovi sa zaobljenjima, udubinama.
 • Pojedinačni promer rupa i raster.
 • Bušenje rupa za šarke
 • Otvaranje rupa za sudopere, staklo, ugradnu tehniku…
 • Šaranje MDF-a
 • Rundovanje – obaranje ivica
 • Nutovanje
 • Falcovanje
 • Bušenje za tiplove i excentre
 • Prosecanje
 • Perforacija
 • Gerovanje