DRVO U SVOJOJ NAJČISTIJOJ FORMI

Kada bi trebalo da izdvojimo najznačajniji element pri uređenju svakog enterijera, drvo bi svakako bilo naš favorit. Uvek moderan i estetski detalj, drvo predstavlja nezamenljiv i možemo reći, tradicionalan element svakog prostora.

Njegova svestranost, funkcionalnost i umirujući efekat samo su neki od razloga zašto drvo smatramo apsolutnim “pobednikom”.

Pored njegovog umirujućeg efekta i klasične lepote, ono je jedan od materijala koji možete oblikovati u svakom obliku, prilagoditi ga svakom stilu, donoseći uvek besprekorne rezultate i neograničene mogućnosti.

Tis-Blog-Drvo-U-Najcistijoj-Formi-1
Tis-Blog-Drvo-U-Najcistijoj-Formi-2

Na današnjoj “sceni” trendova, drvo predstavlja jedan od omiljenih, dok njegov značaj i prisustvo u enterijerima svakodnevno jača. U duhu ovog trenda, Ekspresivnost iliti bogati drveni akcenti glavni su akteri našeg današnjeg članka.

Kronospan-ova kolekcija trendova 18/19 inspirisana je drvetom u svojoj “najčistijoj” i prirodnoj formi – pokazujući sve nepravilne oblike i savršene nesavršenosti.

Ova tema kolekcije  odiše izražajnim i upečatljivim izgledom sa jakim taktilnim doživljajem – otkrivajući čudesne prirodne nesavršenosti čvorova i godova.

Tis-Blog-Drvo-U-Najcistijoj-Formi-3
Tis-Blog-Drvo-U-Najcistijoj-Formi-41

Igrajući se sa prirodnim nedostacima i čuvajući unikatnost, ovaj trend favorizuje ekološki pristup i kreativnost pri stvaranju, kao i personalizaciju modernih enterijera. Dezeni drveta uklopljeni su sa elegantnim tamno sivim mermerom, koji je u ovoj kolekciji poboljšan sa svetlo sivim detaljima okrugle forme.

Naposletku, sam cilj ovog trenda je da svaki nedostatak postane centralni deo dizajna, stvarajući čudesne enterijerske kompozicije, unoseći rustikalni šarm i toplinu prirodnog okruženja.

Ukoliko je ideja o povezivanju prirode i Vašeg enterijera stil i ideja kojoj naginjete, vreme je da se upoznate sa trendom koji oslikava transformaciju prirode i nudi jedinstvene enterijerske kompozicije, zračeći bogatstvom i prizivajući pojam luksuznog življenja.

Tis-Blog-Drvo-U-Najcistijoj-Formi-5
Tis-Blog-Drvo-U-Najcistijoj-Formi-6