NEKOLIKO IDEJA MINIMALNIH RADNIH PROSTORA ZA VAŠ DOM

Drveni osećaj i braon detalji

Ako pratite tradicionalan stil, ovo bi bila savršena minimalna kancelarija za Vas. Pomešajte braon tonove sa crnim i vitkim lampama koje se spuštaju sa plafona. Kao ukrase možete dodati grane ili druge prirodne elemente koje savršeno idu sa smeđim drvetom.

Malo drugačija varijanta jeste bež boja pomešana sa belim i drugim neutralnim elementima za sobu punu svetlosti. Izaberite minimalni radni sto i napravite ga zvezdom ovog prostora, zajedno sa modernim ramovima i industrijskom lampom.

Kancelarijski atelje

Ukoliko se bavite nekim zanatom, poslovni prostor može izledati kao stari atelje. Vintidž dekorativni predmeti prave razliku i oni su odlična stvar za kolekciju u Vašem radnom prostoru. Takođe, možete postaviti i kreativnu minimalnu žičanu policu koja Vam može služiti za svoje omiljene slike, citate i planove.

Umetnički prostor

Napravite svoj radni prostor kao kino, dodajući galerijski zid kao kao glavnu atrakciju sobe. Izaberite odgovarajući stolicu i sto neutralnih boja koji se popudara sa zidom kako bi se dobio dobar kontrast u odnosu na uokvirene slike.

Takođe, uz samo nekoliko stvari prostor može da izgleda neverovatno. Sve što treba da uradite je da se fokusirate na male detalje, kao što su hladna sijalica, neka dobra umetnička dela i dekorativni predmeti u vintidž stilu.

Čiste linije i retro ambijent

Žičana stolica i minimalan sto je sve što Vam je potrebno za stvaranje hladnog radnog prostora, savršen za stan. Dodajte slike sa grafičkim elementima ili različitim vrstama arhitekture, zelenim biljkama i neutralnim dekorativnim stavkama kako bi prostor bio kreativniji. Pomešajte stare i nove delove poput starinske stolice sa minimalnim stolom i imate vrlo moderan kancelarijski prostor. Da personalizujete ovaj kutak, postavite na zid svoje omiljene slike ili crteže koje se uklapaju uz sto i stolicu.