NAJPRESTIŽNIJA KOLEKCIJA HRASTOVIH FURNIRA

“Querkus” je odgovor kompanije Decospan na zahteve dizajnerskih kuća i arhitekata u severnoistočnoj Evropi. Ekološki dizajn koji kombinuje autentične materijale sa rigidnim elementima koji oslikavaju regeneraciju bez raskida sa bogatom proščošću.

Hrast je ključni faktor u ovoj priči i može se koristiti u raznim opcijama u enterijerima kao održivo rešenje. Prvenstveno zbog reciklaže starog drveća, a sekundarno zbog obrade mladog drveća. Ovi raznoliki materijali se režu u furnire, koji se lepe jedan za drugi koristeći jedinstveni proces za proizvodnju jedinstvene ploče. Ova jedinstvena tehnika omogućava korišćenje raznih debljina furnira kako bi se postiglo najbolje rešenje za sve budžete i aplikacije

Tradicionalni karakter ovog prirodnog proizvoda je više upečatljiv od 3D efekata, tako da nepolirana ili neobrađena površina pruža grub osećaj pod rukom.

ČISTOĆA

AUTENTIČNOST

GLAMUR

U našem stalnom asortimanu imamo na stanju sledeće artikle:

PRIRODNI ADAĐO

VINTAGE BALTIMOR

VINTAGE HOBOKEN

U našem redovnom asortimanu nalaze artikli sledećih karakteristika:

Dimenzija Debljina Konačna Debljina
2500 x 1240 1,5 mm 20,5 mm

 

Za sve artikle dostupne su i originalne kant trake:

querkus-edgebanding

Dimenzija
26/1 mm
46/1 mm

 

Poštujte prošlost, prihvatite budućnost

Kao i Vintage izgled, Hrast Retro odaje počasti kvalitetu i toploj zabavnosti iz prošlosti. Ako je Vintage izgled previše jasan za vas, možete probati našu Retro kolekciju hrastovih furnira, ​​koji pruža blaži izgled. Iako manje upečatljiv, Hrast Retro i dalje ima karakter koji je potreban da svakoj prostoriji ponudi individualnu, prepoznatljivu atmosferu.

RETRO HOBOKEN

RETRO BALTIMOR

RETRO HARLEM

U našem redovnom asortimanu nalaze artikli sledećih karakteristika:

Dimenzija Debljina Konačna Debljina
2500 x 1240 0,6 mm 19 mm

 

Za sve artikle dostupne su i originalne kant trake:

querkus-edgebanding

Dimenzija
26/1 mm
46/1 mm

SUPERIORAN KVALITET

“Querkus” je sinonim jedinstvenog i superiornog kvaliteta proizvoda. Ukoliko se na tablama nalazi Decospan Querkus logotip, budite uvereni da možete imati potpuno poverenje u kvalitet proizvoda koji ste kupili. Nalepnica takođe govori o datumu proizvodnje tako da svaka tabla može biti jasno ispraćena. Svaka tabla je maksimalno dobro upakovana i obrađena, kako bi se ispoštovali visoki kriterijumi proizvodnog procesa i distribucije.