POLICE KAO NEIZBEŽAN DEO ŽIVOTNOG PROSTORA

Bez obzira na veličinu Vašeg prostora, jedan od najvažnijih aspekata pri uređenju bilo poslovnog ili životnog prostora, predstavlja uklapanje estetskog i funkcionalnog, kako bi na najlepši način prikazali Vaš stil i predstavili sebe kroz uređenje enterijera.
Savršeno rešenje ovog “problema” krije se u svakodnevnom elementu uređenja kojem, nažalost, ne pridajemo dovoljno značaja. Govorimo o policama, bilo da se radi o onim ugrađenim u stepeništu, od poda do plafona, ili zanimljivim “lebdećim” policama.
Zahvaljujući njihovom otvorenom konceptu, gde god da se nalaze, one čine da prostor uvek izgleda lepo i organizovano, omogućavajući Vam da unesete jedinstvenu i prisnu atmosferu.

Kada birate policu, razmislite da li želite da joj pružite dekorativnu ili funkcionalnu ulogu. U kancelariji ili radnoj sobi – gde papiri, olovke, knjige i ostali pribor treba da vam budu na dohvat ruke – ceo zid možete pokriti u ravnomernoj linearnoj podeli jednostavnim belim, nenapadnim policama. Na taj način iskoristićete njenu funkcionalnost, i uneti organizovanost u prostor. No, ukoliko želite da svoje uspomene, omiljene knjige i sitnice izložite pogledima, možete se odlučiti za “lebdeće” police, koje će svojim efektnim i suptilnim izgledom uneti dozu kreativnosti i dopustiće Vam da se igrate sa dekorativnim elementima uređenja Vašeg doma.

Ono što najviše oduševljava, pored harmoničnog izgleda i neograničenih mogućnosti kada govorimo o kombinacijama materijala jeste nepogrešivost ukoliko se odlučite da polica postane deo Vašeg enterijera. Bilo da je u pitanju dnevni boravak u kojem dominiraju parket i prirodni materijali ili moderan enterijer, police zaista stvaraju posebnu “atmosferu” u samom ambijentu.

Varirajući u stilu i mogućnostima koje nude, one unose osveženje u prostor brzo i lako. Uz malo ulaganja i puno mašte, one će istaći lepotu i boje prostorije, jednostavno rešavajući problem nedostatka prostora.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć da svojoj zamisli o savršenoj polici unesete život, upoznajte se sa okovima i repro-materijalima iz naše ponude, čiji kvalitet garantuju renomirani proizvođači, nudeći Vam neograničene mogućnosti da svom prostoru podarite dizajn koji inspiriše poput dekoracija i tomova koji ih ispunjavaju.