QUERKUS KOLEKCIJA KAO REŠENJE ZA LJUBITELJE RUSTIČNIH POVRŠINA

Jedan od najvažnijih elemenata pri kreiranju svakog enterijera je tekstura koja u svaki prostor unosi drugačiju, topliju atmosferu, i  taktilno i vizuelno pospešuje svaki dizajn.

Ukoliko ste ljubitelji rustičnog stila koji će u Vaš dom uneti deo prirode, vreme je da se upoznate sa Querkusom, deo kolekcije kompanije Decospan.

Rustičnost prirodnih tekstura ističe privlačnu lepotu hrasta u prvi plan, dok prirodni, neobrađeni paneli omogućavaju nanošenje završnog sloja drveta ili laka prema Vašem ukusu, za optimalnu zaštitu, uz zadržavanje prirodnog osećaja i topline furnira. Kvalitet ovog proizvoda zagarantovan je korišćenjem isključivo pažljivo odabranog hrasta, koji potiče i raste u strogo kontolisanim rastućim područijima u Hrvatskoj.

Querkus se može koristiti u raznim opcijama u enterijerima kao održivo rešenje. Prvenstveno zbog reciklaže starog drveća, a sekundarno zbog obrade mladog drveća. Ovi raznoliki materijali se režu u furnire, koji se lepe jedan za drugi koristeći proces za proizvodnju jedinstvene ploče. Ova jedinstvena tehnika omogućava korišćenje raznih debljina furnira kako bi se postiglo najbolje rešenje za sve budžete i aplikacije

Ono što izdiže proizvod i postavlja ga u prvi plan ukoliko želite tradicionalniji karakter i atmosferu u Vašem prostoru je nepolirana ili neobrađena površina koja pod rukom ostavlja grub osećaj i svojom osobenošću nadmašuje vizuelni efekat 3D reljefa.

Querkus, kao najprestižnija kolekcija hrastovih furnira i svojevrsan sinonim jedinstvenosti i vrhunskog kvalitet, je nepogrešiv izbor za kreiranje efektnih enterijera, uz jedinstvenost svakog komada u pogledu teksture, dominantnosti prirodnih boja, i topline kojom odiše.