RAUVISIO MINERALNE PLOČE U VIŠESTRUKOJ PRIMENI

Ploče su neizostavan deo svakog enterijera. Bilo da je u pitanju kuhinja, kupatilo, dnevni boravak ili neki drugi prostor našeg doma, njihova primena je neophodna u svakom pogledu. Stoga Vam predstavljamo malo drugačiji materijal koji pleni kvalitetom, i može se naći u različtim kombinacijama, reč je RAUVISIO mineralnim pročama.

Mineral je masivan, potpuno obojeni mineralni materijal, koji se sastoji od jedne trećine akrilne smole i dve trećine aluminijum-hidroksida sa pigmentima boje. Pozitivna svojstva pojedinačnih komponenti stvaraju materijal koji je mnogostrano primenjiv i ima vizuelan izgled sličan kamenu, topao je i prijatan na dodir i odlikuje se izvrsnim svojstvima obrade.

Mineralni materijal RAUVISIO mineral ima mnogostrane mogućnosti primene – u kuhinji i kupatilu, kancelarijama i javnim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelima, laboratorijama i medicinskom sektoru.

Tis-Blog-Rauvisio-Mineralne-Ploce-Slika-9
Tis-Blog-Rauvisio-Mineralne-Ploce-Slika-8

Ono što karakteriše RAUVISIO mineral je mogućnost termoplastičnog oblikovanja, mogućnost horizontalne i vertikalne primene ploča, izrada sa skoro nevidljivim fugama, glatka površina bez pora, UV postojanost i još mnogo toga.

Njegove karakteristike lakog održavanja, otpornost na habanje i uobičajenu kućnu hemiju je ono što verovatno najviše raduje ženski pol. Dok je najznačajnije spomenuti njegovu regenerativnu površinu, ogrebotine koje se mogu ispolirati, a veća oštećenja mogu skoro neprimetno popraviti, što doprinosi neverovatnoj trajnosti ovih ploča.

Mineralne ploče je moguće kombinovati sa različitim materijalima kao što su drvo, kamen ili staklo. Ukoliko niste ljubitelj čiste površine, to je savršen izbor da razbijete pomenutim elementima svoj prostor.

Pogledajte naš veliki asortiman mineral RAUVISIO ploča, oplemenite svoj prostor i ne brinite za trajnost.