ŠANK KAO NAJLEPŠI DEKOR KUHINJE

Ukoliko je vaš dnevni boravak spojen sa kuhinjom ili trpezarijom i želite vizuelno da povećate prostor, pravi izbor za to jeste šank. Kada se odlučujemo za njega, postoje mnoga pitanja na koja često imamo više odgovora. Boja radnih površina? Elegantni materijali? Očaravajuće barske stolice…? Međutim, sigurno je to da bilo da imate veliku kuhinju  ili mali kuhinjski kutak u kom pripremate hranu, postoji mnogo razloga da uključite šank u Vaš prostor koji će zasigurno biti savršen dekor samom ambijentu.

Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-1
Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-2

Posebno treba obratiti pažnju na linije i oblike svakog komada koje čine šank, kao što je to na primer osvetljenje koji kao dodatak može učiniti čuda kada pada sa plafona nad šankom, kao i bajkovite barske stolice koje su često najupećatljivije. Ukoliko ste ljubitelj mermernog sjaja, radne ploče u kombinaciji sa sivom i belom bojom kuhinje doprinosi skandinavskom stilu i nežnim nijansama daju toplinu Vašem domu. Ako biste želeli da razbijete svetle tonove, tu su uvek neke ukrasne lampe koje mogu visiti sa plafona, kao i neobične barske stolice srebrnih ili zlatnih nijansi.

Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-4
Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-5

Kuhinje i šankovi tamnih tonova mogu da izgledaju izuzetno čisto i moderno. Kombinacija furnira i mat, ili drugih vrsta pločastih materijala, je često dobar izbor, zajedno daju glamurozan i sveden moderan izgled, a opet ne čini Vaš dom sumornim i hladnim.

Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-6
Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-7

Svi znamo da je najčešće mesto šanku jeste u samoj kuhinji, međutim za one koji bi da naprave malo neubičajen i jedinstven raspored u kući, ukoliko imate slobodnog prostora, šank i mini bar može biti i kod stepenica.  Uz to, zanimljiv izbor materijala može biti svakako glamurozan brušeni metal, koji u različitim kombinacijama izgleda zaista moderno i skupoceno.

Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-8
Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-9

Za one koje se uvek rado vraćaju prirodnim materijalima i ljubitelji su drvenih površina, bilo kojim izborom drvenih tekstura neće pogrešiti kada je šank u pitanju. Drveni šank, masivan, definitivno nikada neće izaći iz mode, a još u kombinaciji sa ostalim materijalima Vaš izbor može biti samo bolji. Možete ga uklapati sa bilo kakvim stilom enterijera i neće odskakati.

Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-10
Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-11

Ako imate problem sa nedostatkom prostora i uklapanjem dnevnog boravka sa kuhinjom, često rešenje jeste šank u vidu stola za ručavanje koji će Vam dosta uštedeti prostor, dati duplu funkcionalnost i doprineti izgledu enterijera.

Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-13
Tis-Blog-Sank-kao-najlepsi-dekor-kuhinje-14

Našim zaista ogromnim izborom dekorativnih, pločastih materijala i ostalih elemenata za kuhinju možete bilo koju od ovih ideja sprovesti u delo i uživati u vrhunskom kvalitetu i prelepom ambijentu.

Pogledajte više na https://www.tis-ivanjica.rs/plocasti-materijali/ i odlučite koji je za Vas najbolji.