SHINNOKI - PREČICA DO KVALITETA I UŠTEDE VREMENA U OPREMANJU ENTERIJERA

Kako novi trendovi u dizajnu enterijera reflektuju pomeranje ka prirodnim materijalima, ne čudi da su duboke i prirodne drvene teksture postale apsolutni trend pri uređenju kako životnih, tako i poslovnih prostora – ostavljajući uvek snažan utisak.

Sama ekološka osvešćenost u dizajnu nameštaja dovela je do sve većeg zanimanja za prirodu i pronalaženje motiva u njenoj raskoši i savršenstvu. Pored vizuelnog efekta koji stvara, drvene teksture će u Vaš dom uneti šarm i toplinu, negujući i pouspešujući dizajn svakog prostora

Savršena obrada, teksturisana površina i prirodan izgled svakako su neke od karakteristika na koje obraćamo pažnju, i priželjkujemo u svom enterijeru. Uz veliki izbor proizvoda koji se nude, pronaći pravo idejno rešenje predstavlja svojevrsan poduhvat. Korišćenjem punog drveta unećete prirodu u svoj dom, no cena i vreme potrebno za obradu predstavljaju neugodnost s kojom se svakodnevno susrećemo, dok alternative poput melaminskih folija, ne nude „osećaj“ prirodne površine.

Kako bi Vam olakšali potragu i upoznali Vas sa savršenom alternativom i  „prečicom“ ka postizanju nesvakidašnjih enterijera, predstavljamo Vam SHINNOKI.

Shinnoki Vam pruža širok izbor čvrstih, visokokvalitetnih furniranih ploča, spremnih za obradu. Asortiman se sastoji od 17 različitih dizajna, pružajući Vam mogućnost uklapanja u svaki stil opremanja, od klasičnog do modernog. Sa garantovanim uniformnim kvalitetom i prirodnim izgledom drveta, Shinnoki nudi prednosti čvrstog panela, bez nedostataka, dok je vreme same obrade svedeno na minimum, uz prednost proizvoda koji je već izlakiran i obojen (bajcovan).

Prirodni izgled Shinnoki ponude će Vam svojim nijansama i bojama pružiti mogućnost kreiranja čitavog spektra opcija. Možete ga koristiti i za kreiranje kontrasta, unapređenje određenih delova Vašeg doma ili kreiranja dekorativnih prostora u kojima ćete sigurno uživati, a svom domu pružiti novu dimenziju bogastva.

Prednosti SHINNOKI proizvoda svedeni u stavke:

  • 17 različitih dizajna, od klasičnog do savremenog

  • Konzistentne boje zahvaljujući procesu industrijskog lakiranja

  • Izgled čvrstog drveta, kao rezultat tehnike miks-meč

  • Jednostavna i brza obrada

Ukoliko težite ka modernom dizajnu, spajanju Vašeg enterijera i prirode, Shinnoki predstavlja savršeno idejno rešenje. Na Vama je da pronađete Vaš novi omiljeni dizajn i u Vaš dom unesete beskrompomisan kvalitet i estetiku.

GALERIJA